Geconditioneerde bedrijfsruimtes 

Hamelink Koeling verzorgt het juiste klimaat voor de verwerking van uw product. Hierbij hebben we ook oog voor werkomstandigheden van uw personeel: geluidsniveau en luchtbeweging

20210415 093102 gecon. bedrijfsruimte 1

Het verwerken van bijvoorbeeld snijbloemen, groenten en fruit mag nooit ten koste gaan van de productkwaliteit. Dat begint met een optimale temperatuurbeheersing in de ruimte. Hamelink Koeling is in ruim een kwart eeuw uitgegroeid tot specialist in meerdere verssectoren. Thuis op grote en kleinere oppervlakten. Bekend met de juiste verwerkingscondities van producten. En vooral betrouwbaar als sparringpartner die uw producteisen vertaalt naar de juiste technische installatie.

We delen onze kennis 

We delen onze expertise graag met alle betrokkenen in het bouwproces. Kennis van techniek, van product, van logistiek. Het resultaat: koelinstallaties met de ideale balans tussen vermogen en verbruik. Installaties die rekening houden met de arbeidsomstandigheden voor uw medewerkers: een laag geluidsniveau en geen hinderlijke luchtbeweging. Door gebruik te maken van betrouwbare componenten en de juiste toepassing van de techniek bent u zeker van een jarenlange ongestoorde werking.

25 jaar ervaring in diverse sectoren
Energiezuinig, voor milieu en portemonnee.
24/7 service ter plaatse
* verplichte velden

Vragen? Neem contact op!

Wij helpen u graag.