Sierteeltspecialisten

De sierteelt heeft zich in een paar decennia tijd sterk ontwikkeld. Bedrijven werden groter en productieprocessen professioneler. In die ontwikkeling speelt koeling en klimaatbeheersing een belangrijke rol. Hamelink Koeling is koeltechnisch specialist in de sierteelt.

LD170929 027 Custom

Een bekende naam in de sierteelt

Onze koelcellen staan ervoor garant het vaasleven van bloemen en planten te optimaliseren. Ook voor verwerkingsruimtes creëren we installaties die de condities voor product en personeel perfectioneren. Voor bloembollen, bijvoorbeeld lelie en amaryllis, ontwikkelen we klimaatcellen met een perfecte lucht- en temperatuurverdeling. Desgewenst in combinatie met de beheersing van de relatieve vochtigheid.

Onze kennis van sierteeltzaken

Bij koelinstallaties in de sierteelt gaat het niet alleen maar om het juiste vermogen. Ook arbeidsomstandigheden spelen mee. Een aanvaardbaar geluidsniveau en geen tochtverschijnselen voor medewerkers in het verwerkingsproces bijvoorbeeld. Energieverbruik is een ander aspect. Op basis van de essentiële criteria ontwerpen we een installatie waarbij we rekening houden met de keuze van het koudemiddel: duurzaam en toekomstbestendig. Zo komen we tot een oplossing die betaalbaar, energiezuinig en onderhoudsvriendelijk is.

 

25 jaar ervaring in diverse sectoren
Energiezuinig, voor milieu en portemonnee.
24/7 service ter plaatse

Interesse? 

* verplichte velden

Vragen? Neem contact op!

Wij helpen u graag. 

Sierteelt PROJECTEN

- geen artikelen gevonden -