Klimaatcellen

Voor veel producten luisteren klimaatcondities nauw. In klimaatcellen van Hamelink Koeling heeft u de tools in handen om alle essentiële parameters naar uw hand te zetten. Niet alleen temperatuur, maar ook de relatieve luchtvochtigheid en luchtverdeling. Die installaties bouwen we met 30 jaar kennis van zaken.

LD170929 003 klimaatcel 2 Custom

Bij Hamelink Koeling weten we hoe belangrijk de klimaatregeling is voor kwetsbare producten. Installaties dimensioneren we perfect op maat. Elke installatie is het samenspel tussen componenten die maximaal op hun taak berekend zijn. Voor elke toepassing hebben we de juiste oplossing, zowel qua temperatuur als qua relatieve vochtigheid.

Voor elke toepassing een programma

Niet toevallig komt u onze klimaatcellen tegen bij bekende namen. Onder meer bij leveranciers van zaden en plantmateriaal en bij teeltbedrijven van bloembollen. Ook bij de bereiding van voedingsmiddelen wordt de betrouwbare kwaliteit van Hamelink Koeling gewaardeerd. Die brede achtergrond betekent maar één ding: dat we ook op basis van uw programma van eisen met de perfecte installatie voor de dag komen. Efficiënt, betrouwbaar en betaalbaar.

25 jaar ervaring in diverse sectoren
Energiezuinig, voor milieu en portemonnee.
24/7 service ter plaatse
* verplichte velden

Vragen? Neem contact op!

Wij helpen u graag.