AGF-specialisten

Agrarische producten zoals groenten en fruit vragen om de juiste condities voor verwerking en opslag. Met Hamelink Koeling neemt u een specialist in de arm die weet welke condities voor uw product van belang zijn. Voor AGF-bedrijven van groot tot klein ontwerpen, installeren en onderhouden we koelinstallaties voor koelcellen, vriescellen en verwerkingsruimten.

20120612 A0445

Altijd een betere oplossing

De expertise van een specialist als Hamelink Koeling haalt u er snel genoeg uit. We adviseren met kennis van zaken over elk aspect dat de kwaliteit van uw installatie bepaalt: de gewenste koelcapaciteit, de juiste temperatuur- en luchtverdeling, beheersing van de RV en een laag energieverbruik. Met gebruikmaking van diverse componenten spelen we flexibel in op elke eis en elke wens.

Alles in één hand

Het complete proces blijft bij Hamelink Koeling in één hand. We zijn niet alleen adviseur, maar ook engineer, werkvoorbereider, installateur en servicepartner. Voor elke fase in het proces hebben we eigen mensen in huis. Korte lijnen garanderen een snelle procedure van start tot inbedrijfstelling. En ook na oplevering staan we voor u klaar: om volgens de afgesproken onderhoudscyclus uw installatie te servicen óf direct in actie te komen bij een storing, met vakbekwame servicemonteurs die op 24/7 basis klaar staan.

 

25 jaar ervaring in diverse sectoren
Energiezuinig, voor milieu en portemonnee.
24/7 service ter plaatse

Interesse?

* verplichte velden

Vragen? Neem contact op!

Wij helpen u graag. 

AGF PROJECTEN

Westland Mushrooms

Jongfresh

Growers United