Duurzaam koelen met natuurlijke koudemiddelen

Uiteraard kan Hamelink Koeling voor u een installatie ontwerpen op basis van een synthetisch koudemiddel. Dus op basis van F-gassen, waarbij we altijd streven naar een zo laag mogelijke milieubelasting. Anders gezegd: een koudemiddel met een lage GWP-waarde. Maar als duurzaamheid voor u belangrijk is, is het toepassen van een natuurlijk koudemiddel een beter alternatief.

DSC07628s4 resizes natuurlijke koudemiddelen 2

Natuurlijke koudemiddelen zijn nauwelijks milieubelastend en daarmee inderdaad duurzaam. Bovendien wordt het gebruik van natuurlijke koudemiddelen door de overheid gestimuleerd met subsidieregelingen. Kiest u voor een langetermijnoplossing? Hamelink Koeling beschikt over de kennis en ervaring om het meest geschikte koelsysteem voor u te ontwerpen.

Natuurlijke koudemiddelen zoals ammoniak (NH3), kooldioxide (CO2) en propaan passen wij regelmatig toe: een systeem met directe expansie, pompcirculatie, indirecte werking of een combinatie hiervan. Wij kiezen samen met u het beste systeem voor uw toepassing.

Systemen op maat gemaakt

Hamelink Koeling ontwerpt elk systeem op maat. Niet alleen toekomstbestendig en energiezuinig, ook besteden we veel aandacht aan de veiligheid en de gestelde eisen. Alle installaties voldoen aan de PED en uiteraard beschikken wij over alle benodigde certificaten.

25 jaar ervaring in diverse sectoren
Energiezuinig, voor milieu en portemonnee.
24/7 service ter plaatse
* verplichte velden

Vragen? Neem contact op!

Wij helpen u graag.