Onze markten 

Op het gebied van koeling zijn we specialist. Maar dan wel een specialist in drie sectoren tegelijk. Koelinstallaties van Hamelink Koeling doen dag in dag uit hun werk in de sierteelt, de agrosector en in de voedselverwerkende industrie.

20120612 A0445

Sierteeltspecialisten

De sierteelt heeft zich in een paar decennia tijd sterk ontwikkeld. Bedrijven werden groter en productieprocessen professioneler. In die ontwikkeling speelt koeling en klimaatbeheersing een belangrijke rol. Hamelink Koeling is koeltechnisch specialist in de sierteelt.

AGF-specialisten

Agrarische producten zoals groenten en fruit vragen om de juiste condities voor verwerking en opslag. Met Hamelink Koeling neemt u een specialist in de arm die weet welke condities voor uw product van belang zijn. Voor AGF-bedrijven van groot tot klein ontwerpen, installeren en onderhouden we koelinstallaties voor koelcellen, vriescellen en verwerkingsruimten.

Food-specialisten

Koelen en vriezen: het zijn twee processen die de houdbaarheid van veel versproducten bepalen. Terecht dat de betrouwbaarheid van de installatie een belangrijk aspect is. Goed om te weten dat Hamelink Koeling voor veel foodbedrijven die betrouwbaarheid elke dag in praktijk brengt.