Food-specialisten

Koelen en vriezen: het zijn twee processen die de houdbaarheid van veel versproducten bepalen. Terecht dat de betrouwbaarheid van de installatie een belangrijk aspect is. Goed om te weten dat Hamelink Koeling voor veel foodbedrijven die betrouwbaarheid elke dag in praktijk brengt.

20120614 A1094

Koel- en vriescellen voor foodleveranciers

Met Hamelink Koeling zit er een partner aan tafel die luistert naar uw wensen. Een partner die de vragen stelt die doorslaggevend zijn voor de kwaliteit van uw koel- of vriesinstallatie. Kennis van uiteenlopende versproducten gaat bij ons hand in hand met expertise van alle technische mogelijkheden. Die mogelijkheden gaan vér bij een specialist als Hamelink Koeling. Doordat we installaties custom made produceren, kunnen we voor elk project een specifieke oplossing creëren.

Advies over elke factor

Die perfecte oplossing is altijd het eindresultaat van meerdere factoren. Van het koelvermogen en energieverbruik tot en met de juiste temperatuur en relatieve vochtigheid. Per onderdeel mag u een afgewogen advies verwachten. En doordat we ook de engineering en de installatie met eigen mensen uitvoeren, blijven lijnen kort en helder. Zo heeft u in de elke fase van het productieproces grip op de uitvoering en het eindresultaat.

 

25 jaar ervaring in diverse sectoren
Energiezuinig, voor milieu en portemonnee.
24/7 service ter plaatse

Interesse?

* verplichte velden

Vragen? Neem contact op!

Wij helpen u graag. 

Food PROJECTEN

TotaalVers productie en distributie maaltijden

Westland Mushrooms

Jongfresh

United Fish Auctions

Growers United