Twee generaties Hamelink, één missie: perfectie in koeltechniek

Met ruim een kwart eeuw ervaring heeft Hamelink Koeling een sterke positie in de markt verworven. Wat begon als het eenmansbedrijf van Eelco Hamelink is nu een familiebedrijf met zoon Jeffrey en meer dan 14 medewerkers. Thuis in sectoren als de sierteelt, de AGF en food, met een werkgebied in een groot deel van het land.

DSC07476s twee generaties een missie

Met een compact en enthousiast team houden we het complete proces in eigen huis. We adviseren, engineeren, bereiden het werk voor, installeren en onderhouden. Werken aan de perfecte oplossing op het gebied van koelen en vriezen is ons vak. Een vak waarin we ons nog elke dag verder ontwikkelen. Met een scherp oog voor innovatie volgen we de ontwikkelingen in koeltechniek. Om noviteiten met een bewezen rendement voor opdrachtgevers snel te implementeren in ons eigen dienstenpakket.

25 jaar ervaring in diverse sectoren
Energiezuinig, voor milieu en portemonnee.
24/7 service ter plaatse

Brede focus op techniek

Goed contact met opdrachtgevers staat voorop. Te beginnen met goed te luisteren naar uw wensen. Met een brede focus op de technische mogelijkheden stellen we klantspecifiek een installatie samen: energiezuinig, betrouwbaar en toegespitst op uw product of toepassing. En ook een installatie die we met eigen monteurs installeren, grotendeels voorgefabriceerd in onze eigen werkplaats. Voor de nazorg staan we garant: adequate service bij storingen, frequent onderhoud op basis van een afgesproken onderhoudsinterval.

HAMELINK KOELING GAAT VERDER

Met ruim een kwart eeuw ervaring heeft Hamelink Koeling een sterke positie in de markt verworven. Met een compact en enthousiast team houden we het complete proces in eigen huis. We adviseren, engineeren, bereiden het werk voor, installeren en onderhouden. Werken aan de perfecte oplossing op het gebied van koelen en vriezen is ons vak. Een vak waarin we ons nog elke dag verder ontwikkelen.

Na afronding van het project staan we ook voor de nazorg garant: adequate service bij storingen, frequent onderhoud op basis van een afgesproken onderhoudsinterval. Alles uitgevoerd door eigen service technici.

Ook voeren we renovaties uit aan bestaande installaties, ongeacht de leverancier. Hierbij krijgen deze installaties een update en zorgen we ervoor dat deze weer voldoen aan de actuele eisen op het gebied van wetgeving en milieu